Route


Grotere kaart weergeven

Adres voor navigatie: Van der Hoopstraat 14, Krimpen aan den IJssel

Vanuit Breda (A16):

Volg de A16 richting Rotterdam. Voor de Van Brienenoordbrug kiest u het baanvak richting Capelle a/d IJssel. Op de Van Brienenoordbrug rechts aanhouden voor de afslag naar rechts richting Capelle a/d IJssel.

Vanuit Nijmegen (A15):

Volg de A15 richting Rotterdam, na de afslag Ridderkerk links aanhouden en de A16 nemen richting Den Haag. Voor de Van Brienenoordbrug kiest het baanvak richting Capelle a/d IJssel. Op de Van Brienenoordbrug rechts aanhouden voor de afslag naar rechts richting Capelle a/d IJssel.

Vanuit Den Haag (A13):

Volg de A13 richting Rotterdam. Kies bij het Kleinpolderplein richting Utrecht. Kies bij het Terbergseplein de A16 richting Dordrecht. Voor de Van Brienenoordbrug kiest u de afslag Capelle a/d IJssel. De rotonde ¾ rond richting Capelle a/d IJssel.

Vervolg:

U rijdt nu op de Abram van Rijckevorselweg. Volg hier de borden naar Krimpen a/d IJssel. Wanneer u via de Algerabrug over de Hollandse IJssel bent gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf naar het industrieterrein Stormpolder. Hier vindt u bewegwijzering naar ons pand. (dit is de weg volgen, voor het hoge kantoor aan de linker zijde rechtsaf, weg volgen waar ons kantoor rechts net voor de bocht naar links staat)